با تو تنها نمی مونم

وبلاگ مطالب به روز اینترنتی

با تو تنها نمی مونم

وبلاگ مطالب به روز اینترنتی

۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه توپکهای پنیری خوشمزه
عکس اصلی دستور توپکهای پنیری خووووشمزه

مامانایی که دنبال لقمه های سالم برابچه هاشون هستن امتحان کنن حتما

مواد لازم

    کره10گرم
    پنیر20گرم
    گردو 1تا2عدد
    خیار یک عددکوچک
    گوجه یک عددکوچک
    پودرنون سنگک(نون سنگک خشک وپودرشده)4تا5ق غ

مراحل
5دقیقه

    تمام موادبجزخیاروگوجه رو توغذاسازخوووب مخلوط کردم

    گوجه وخیار رو نگینی خرد کردم به باقی مواداضافه کردم وباقاشق هم زدم

    ازمایه کمی برداشتم وتوپکهای کوچیک درستیدم

    اینم یه عصرونه ساااده وخوشمزه مقوی برای کوچولوها



  • جلال احمدی
  • ۰
  • ۰

دستور پخت پنکیک طلایی و خوشرنگ

دستور پخت پنکیک طلایی و خوشرنگ

مواد لازم پنکیک طلایی و خوشرنگ

    پودر پن کیک رشد
    تخم مرغ 2 عدد
    3/4 لیوان شیر یا آب
    1 قاشق غذا خوری روغن

مراحل تهیه پنکیک طلایی و خوشرنگ
20 دقیقه

    همه مواد را باهم مخلوط کرده با همزن دستی به مدت 2 دقیقه مخلوط میکنیم تا یکدست شود سپس تابه ای نچسب را روی شعله قرار داده تا گرم شود مایع را با یک پیمانه و ملاقه از وسط قابلمه به صورت یکنواخت و کم کم اضافه کنید

    وقتی روی پن کیک حباب های زیاد و ریزی زد اون رو برگردونید اگر دیدید ک پن کیک شما به کف ماهیتابه میچسبد کافیه فقط به مقدار خیلی کم و با لیسک کف ماهیتابه را چرب کنید. برای تزئین و طعم دادن از عسل.، مارمالاد، سس شکلات و یا مربای تمشک آلبالو استفاده کنید



  • جلال احمدی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی مخصوص رستورانی

مواد لازم سوپ پیاز فرانسوی

  1. 50 کره
  2. 250 پیاز نگینی شده
  3. 1 حبه سیر لح شده
  4. 50 گرم اردسفید
  5. 6 پیمانه آب مرغ
  6. 3 قاشق سوپخوری آب لیموترش
  7. 2 عدد هویج درشت نگینی خرد شده
  8. 75 گرم خامه
  9. 1 بوته براکلی خردشده
  10. 4 تا6قاشق جعفری ساطوری شده
  11. نمک و فلفل به دلخواه
  12. 2 عدد برگ بو

مراحل پخت سوپ پیاز فرانسوی

90 دقیقه
  1. در قابلمه ای بزرگ کره و سیر وپیاز هویج رابا حرارت ملایم تفت میدیم. 15, دقیقه زمان میبرد.مرتب هم بزنید تا رنگ سبزیجات تغییر نکند سپس آرد را بیفزایید الک کنید داخل قابلمه.بعد از2دقیقه تفت دادن آب مرغ رو اضافه کنید برگ بو رو هم بندازید. زیر شعله رو زیاد کنید ودائم هم بزنید والی میبره خراب میشه مرتب هم بزنید تاجوش بیاد.

  2. سپس نمک و فلفل رو اضافه کنید ودر آخر خامه و لیمو ترش رو اضافه کنید سوپ آماده شده رو داخل ظرف سرو کنید با جعفری تزئین کنید...

  3. نکته.اگراز براکلی استفاده کردید فقط 5دقیقه درسوپ بجوشد والی وا میرود.


  • جلال احمدی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی آلمانی اصل

طرز تهیه شیرینی آلمانی اصل

مواد لازم شیرینی آلمانی

 
  1. 230 گرم آرد سفید
  2. 130 گرم پودر قند
  3. تخم مرغ 1 عدد
  4. 30 گرم نشاسته
  5. 1/2 ق چای خوری وانیل
  6. 100 گرم روغن صاف قنادی

مراحل تهیه شیرینی آلمانی

 
  1. پودر قند و روغن رو با هم زن میزنیم تا پوک بشه تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و میزنیم. آرد و نشاسته الک شده رو اضافه و با نوک انگشت ورز میدیم تا یک دست بشه زیاد ورز ندین که خمیر به روغن میوفته یه ساعت میزاریم تو یخچال استراحت کنه.

  2. با وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم و با کاتر دلخواه قالب میزنیم و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 دقیقه میزاریم بپزه.

  3. شیرینی های پخته رو با مارمالاد یا مربا به هم میچسبونیم و با شکلات و هر چی خواستیم تزیین میکنیم.نکته اگه خواستین شیرینی هاتون نرم و خوشمزه بشه بعد از اینکه مارمالاد زدین 24 ساعت تو ظرف در دار بزارین بمونه.

  • جلال احمدی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ژله سه بعدی شکیل برای مجالس

طرز تهیه ژله سه بعدی شکیل برای مجالس

مواد لازم


  1. قالب سه بعدی
  2. 1 بسته ژله الوورا
  3. ژله طعم دار مناسب با نوع قالب نصف بسته
  4. 1 پ بستنی وانیلی
  5. 1 پ آب جوش

مراحل

 
  1. اول از همه به قالب های سه بعدی نیاز داریم که تو همه لوازم قنادی ها با طرح های مختلف و از همه مهمترررررر با قیمت های بسیار مناسب به فروش میرسه

  2. قالب من طرح انگور بود پس باید رنگ های مناسب با انگور رو آماده میکردم شما متناسب با قالب تعیین کنید

  3. ابتدا ژله سبز با طعم لیمو رو با آب جوش مخلوط کردم و بعد از خنک شدن آب سرد ریختم و به آرومی داخل قسمت برگ ریختم و داخل یخچال قرار دادم و اجازه دادم تو یخچال خودش و بگیره

  4. بعد برای قسمت دونه های انگور از ژله انگور استفاده کردم و مثل رنگ سبز آماده کردم و آروم داخل قسمت دونه های انگور ریختم و مجددا گذاشتم یخجال

  5. بعد ژله الوورا رو با آب جوش مخلوط کردم و بعد از خنک شدن بهش بستنی اضافه کردم و کل قالب رو پر کردم و دیگه گذاشتم یخچال تا حسابی خودشو بگیره و بعد داخل ظرف مورد نظر برگدوندم به همین سادگی یه ژله سه بعدی خوشگل خواهید داشت


  • جلال احمدی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سوپ جو برای مهمانی

طرز تهیه سوپ جو برای مهمانی

مواد لازم

 
  1. 1 پیمانه جو
  2. 1/4 پیمانه عدس
  3. 1/4 پیمانه ماش
  4. 1 عدد سینه مرغ
  5. 1 عدد عصاره مرغ
  6. 1 پیاز
  7. سبزی(گشنیز،جعفری،کرفس،پیازچه)
  8. 1 عدد فلفل دلمه نسبتا بزرگ
  9. 2 _3حبه سیر
  10. نمک فلفل و ادیه ب میزان لازم
  11. اب لیمو بسته ب ذاعقه شما
  12. 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  13. 2/3 پیمانه رشته سوپی ب دلخواه شما

مراحل

  1. تمام مواد ب جز رشته سوپ را با هم در زود پز گذاشته و روی حرارت ب مدت 40 دقیقه میگذاریم


  2. بعد از پخته شدن سینه مرغ را جدا کرده و ریش ریش میکنیم و دوباره ب سوپ اضافه میکنین اگر خواستیم رشته سوپ را اضافه میکنیم و حدود 10 دقیقه میپزد

     
  3. سوپ شما اماده خوردن است نوش جونتون


  4. ب همین راحتی

  5. من برای سبزی مقدار مساوی گشنیزو جعفری را خورد کردم و از کرفس هم ساقه و هم برگهای جوان کرفس ب همراه فلفل دلمه و پیازچه استفاده میکنم بسیار خوش طعم میشه

  6. امیدوارم بپزید و لذت ببرین



  • جلال احمدی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک تولد خوشمزه در خانه

طرز تهیه کیک تولد خوشمزه در خانه

مواد لازم

6الی 4نفر
  1. شکر
  2. پیمانه ۱
  3. کره
  4. پیمانه ۱/۲
  5. تخم مرغ
  6. ۲ عدد
  7. موز (رسیده و له شده)
  8. ۳ عدد
  9. آرد
  10. پیمانه ۲
  11. بیکینگ پودر
  12. قاشق چای خوری ۲
  13. نمک
  14. قاشق چای خوری ۱/۴
  15. گردو (خرد شده)
  16. پیمانه ۱/۲
  17. وانیل‏
  18. قاشق چای خوری ۱/۴

مراحل

45 دقیقه

ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود سپس آن را با شکر و وانیل بزنید تا کرم‌رنگ و کاملا یکدست شوند شود،
سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی افزوده و خوب بزنید در این مرحله موز له شده را کمی در ظرفی جدا با قاشق له کنید و بیفزایید.
در ادامه گردو، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و کاملا بزنید تا یکدست شوند و به خوبی با هم مخلوط شوند.
مواد را داخل قالب چرب شده ریخته در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. کیک را در یخچال سرد کرده و سرو کنید


  • جلال احمدی
bidaliljalal سایت تفریحی سایت تفریحی وب تفریحی آشپزی سایت من مواد غذایی هاتنا رومفا