- 230 گرم آرد سفید
- 130 گرم پودر قند
- تخم مرغ 1 عدد
- 30 گرم نشاسته
- 1/2 ق چای خوری وانیل
- 100 گرم روغن صاف قنادی
مراحل تهیه شیرینی آلمانی
پودر قند و روغن رو با هم زن میزنیم تا پوک بشه تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و میزنیم. آرد و نشاسته الک شده رو اضافه و با نوک انگشت ورز میدیم تا یک دست بشه زیاد ورز ندین که خمیر به روغن میوفته یه ساعت میزاریم تو یخچال استراحت کنه.
با وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم و با کاتر دلخواه قالب میزنیم و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 دقیقه میزاریم بپزه.
شیرینی های پخته رو با مارمالاد یا مربا به هم میچسبونیم و با شکلات و هر چی خواستیم تزیین میکنیم.نکته اگه خواستین شیرینی هاتون نرم و خوشمزه بشه بعد از اینکه مارمالاد زدین 24 ساعت تو ظرف در دار بزارین بمونه.
- ۹۸/۰۳/۱۹