دستور پخت پنکیک طلایی و خوشرنگ
مواد لازم پنکیک طلایی و خوشرنگ
پودر پن کیک رشد
تخم مرغ 2 عدد
3/4 لیوان شیر یا آب
1 قاشق غذا خوری روغن
مراحل تهیه پنکیک طلایی و خوشرنگ
20 دقیقه
همه مواد را باهم مخلوط کرده با همزن دستی به مدت 2 دقیقه مخلوط میکنیم تا
یکدست شود سپس تابه ای نچسب را روی شعله قرار داده تا گرم شود مایع را با یک پیمانه و ملاقه از وسط قابلمه به صورت یکنواخت و کم کم اضافه کنید
وقتی روی پن کیک حباب های
زیاد و ریزی زد اون رو برگردونید اگر دیدید ک پن کیک شما به کف ماهیتابه
میچسبد کافیه فقط به مقدار خیلی کم و با لیسک کف ماهیتابه را چرب کنید.
برای تزئین و طعم دادن از عسل.، مارمالاد، سس شکلات و یا مربای تمشک آلبالو استفاده کنید
- ۹۸/۰۳/۲۱