- 50 کره
- 250 پیاز نگینی شده
- 1 حبه سیر لح شده
- 50 گرم اردسفید
- 6 پیمانه آب مرغ
- 3 قاشق سوپخوری آب لیموترش
- 2 عدد هویج درشت نگینی خرد شده
- 75 گرم خامه
- 1 بوته براکلی خردشده
- 4 تا6قاشق جعفری ساطوری شده
- نمک و فلفل به دلخواه
- 2 عدد برگ بو
مراحل پخت سوپ پیاز فرانسوی
90 دقیقه
در قابلمه ای بزرگ کره و سیر وپیاز هویج رابا حرارت ملایم تفت میدیم. 15, دقیقه زمان میبرد.مرتب هم بزنید تا رنگ سبزیجات تغییر نکند سپس آرد را بیفزایید الک کنید داخل قابلمه.بعد از2دقیقه تفت دادن آب مرغ رو اضافه کنید برگ بو رو هم بندازید. زیر شعله رو زیاد کنید ودائم هم بزنید والی میبره خراب میشه مرتب هم بزنید تاجوش بیاد.
سپس نمک و فلفل رو اضافه کنید ودر آخر خامه و لیمو ترش رو اضافه کنید سوپ آماده شده رو داخل ظرف سرو کنید با جعفری تزئین کنید...
نکته.اگراز براکلی استفاده کردید فقط 5دقیقه درسوپ بجوشد والی وا میرود.
- ۹۸/۰۳/۲۰