- شکر
- پیمانه ۱
- کره
- پیمانه ۱/۲
- تخم مرغ
- ۲ عدد
- موز (رسیده و له شده)
- ۳ عدد
- آرد
- پیمانه ۲
- بیکینگ پودر
- قاشق چای خوری ۲
- نمک
- قاشق چای خوری ۱/۴
- گردو (خرد شده)
- پیمانه ۱/۲
- وانیل
- قاشق چای خوری ۱/۴
مراحل
45 دقیقه
ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود سپس آن را با شکر و وانیل بزنید تا کرمرنگ و کاملا یکدست شوند شود،
سپس تخممرغها را یکی یکی افزوده و خوب بزنید در این مرحله موز له شده را کمی در ظرفی جدا با قاشق له کنید و بیفزایید.
در
ادامه گردو، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و
کاملا بزنید تا یکدست شوند و به خوبی با هم مخلوط شوند.
مواد را داخل
قالب چرب شده ریخته در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵
دقیقه بپزید. کیک را در یخچال سرد کرده و سرو کنید
- ۹۸/۰۳/۱۵